[ad_1]

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ –ΓΣ ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗ 1-1

Ισοπαλία 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της ομάδας μας και της πρωτοπόρου ΓΣ Καισαριανής. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και έδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα μας αντιμετώπισε προβλήματα της τελευταίας στιγμής , (απών ο Μάριος Πιτσινής, που τραυματίστηκε την Παρασκευή, και ο Dimitris Siasos έπαιξε με πρόβλημα στον ώμο, ο Θύμιος έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ δεν ήταν στην διάθεση του προπονητή μας ο Youssef Mansour και ο Κωνσταντόπουλος).
Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Θύμιος στο 30’ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και ισοφάρισε ο Γεωργίου στο 50΄ επίσης με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή. Και τα δύο γκολ ήταν φοβερά σε εκτέλεση και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί παρόλο που παίχτηκε δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, αγωνίστηκαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Είμαστε μέσα στους στόχους μας -η προσπάθεια μας συνεχίζεται και πιστεύουμε στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την μεγάλη επιστροφή εκεί που μας αξίζει.
Την άλλη Κυριακή παίζουμε εκτός έδρας στην Νίκη Αλίμου.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Έπαιξαν οι

Πιτσινής Σ.
Πολίτης Π.(60΄Ποριώτης Γ)
Ρεμέ Φ.
Σμυρνιωτάκης Γ.
Μπίτι Α.
Όλι Κ.
Θύμιος Δ.(70΄Παυλόπουλος Θ.)
Ρίζος Σ.
Ασημακόπουλος Γ. (50΄Σέρτζιο Α.)
Σιάσος Δημ. (88΄Αβραμόπουλος Κ.)
Μουρδουκούτας Παν.

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram