[ad_1]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντικά ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα μας στη νέα χρονιά. Ήδη αποκτήθηκαν ο Γιώργος και ο Αγγελος Ποριώτης απο τον Ακάδημο,ο Νίκος Ντουμιτρίου από ομάδα της Χαλκιδικής ο Τάσος Ρακιντζόπουλος απο τον Τριφυλιακό, ο Τάσος Παπαφιλίππου (ελέυθερος) ενώ παρέμειναν ο Γιάννης Σμυρνιωτάκης και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος που ήταν με υποσχετική απο τον Ηλυσιακό και την Κορωνίδα αντίστοιχα. Επίσης σημαντικό είναι ότι παρέμειναν όλοι οι παίκτες απο την περσινή χρονιά (εκτός απο τον Μπεκίρη που μεταγραφηκε στον Εθν.Αστέρα) και έτσι όλοι είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν στην καλή πορεία της ομάδας μας .
Η Προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μας συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς . Υπο της οδηγίες του προπονητή Δ.Παυλόπουλου οι παίκτες "γράφουν " καθημερινά πολλά χιλιόμετρα προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Μάλιστα την Παρασκευή θα γίνει και το πρώτο φιλικό με τον Κρόνο στο γήπεδο της Κυψέλης (5:15) ενώ το άλλο Σαββατοκύριακο θα γίνει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελο. (Την Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση).
Παράλληλα έγιναν και οι πρώτες προπονήσεις των Ακαδημιών υπό την επίβλεψη του Γ. Παυλόπουλου στο γήπεδο της ΕΠΟ και ήδη γίνονται νέες εγγραφές . Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα προπονήσεων για όλα τα τμήματα.
Καλή χρονιά (Αθλητική και Μαθητική) σε όλους με υγεία.

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram