[ad_1]

ΤΑΤΑΥΛΑ-ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 0-3

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας καθώς σήμερα κέρδισε εκτός έδρας τα Ταταύλα με 3-0 μένοντας πάντα στο γκρούπ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο.
Από το πρώτο κιόλας λεπτό δεν αφήσαμε περιθώριο στον αντίπαλο να σκεφτεί πως θα μας κάνει ζημιά.
Παίζοντας απλά και γρήγορα πιέσαμε και κάναμε το 0-1 με πλασέ του Dimitris Siasos στο 11΄ μετά από καλή ενέργεια και πάσα του Μουρδουκούτα.
Στο 35΄ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και απο μπαλιά του Σιάσου στην πλάτη της άμυνας ο Panos Mourdou με ασύληπτο σουτ έκανε το 0-2.
Στο β΄ημίχρονο συνεχίσαμε στο ίδιο ρυθμό και στο 58΄ ο Thanasis Pavlopoulos έκανε το 0-3 με κεφαλία μετά απο κόρνερ του George Poriotis.
Η ομάδα μας δεν χαλάρωσε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κυνήγησε και τέταρτο γκόλ κυρίως με τον Γιουσέφ Μανσούρ που έμεινε με το παράπονο πως δεν σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Μετά απο αυτή την νίκη είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Αγωνίστηκαν
Νάκος, Πολίτης (50 Κυρκασιάδης) , Παλαμάρας, Κούβαρης(80 Θωμόπουλος), Παυλόπουλος, Μάρης , Καρανίκας(65 Θεολόγος), Μανσούρ, Σιάσος, Μουρδουκούτας.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ !!!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Περήφανους μας έκαναν και οι μικροί μπαλαδόροι μας για άλλο ενα Σαββατοκύριακο.
Το Εφηβικό κέρδισε εκτός έδρας 4-1 την Αγ.Παρασκευή.
Το Παιδικό κέρδισε τον Άτλα Κυψέλης 2-0 στην ΕΠΟ.
Το προτζούνιορ κέρδσε 7-3(!!!) εκτός έδρας την AFC.
Το παμπαιδικό στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Άρη Χολαργου και με πολλά παιδιά μικρότερης ηλικίας πάλεψε το παιχνίδι αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας.
Όπως φαίνεται σε όλα τα τμήματα γίνεται πολύ καλή δουλεία και σύντομα θα φανεί η προσπάθεια που κάνουμε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram