[ad_1]

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ-ΠΑΠΑΓΟΣ

Την ομάδα του Παπάγου θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την Κυριακή στις 10:30 στο Γήπεδο της Κυψέλης ( Αλεπότρυπα) στην β΄φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες...

Να θυμήσουμε πως η ομάδα μας χρησιμοποιούσε ως έδρα το γήπεδο του Παπάγου για πολλά χρόνια . Ένα γήπεδο που ΤΟΤΕ ήταν απο τα καλύτερα σε όλη την Αθήνα.

Μεγάλες επιτυχίες μας συνδεόνται με αυτόν τον χώρο και οι παλαιότεροι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Με την ομάδα του Παπάγου είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Σχεδόν κάθε εβδομάδα παίζαμε φιλικό μεταξύ μας, πάντα σε πολύ καλό κλίμα. Με αντιπάλους σημαντικούς παίκτες (Καβαλιέρης, Ζήκος, Παπαπαναγής, Χονδροκούκης,Ναθαναήλ κλπ) αλλά και μεγάλους προπονητές (Stratos Savvas, Δημητρίου, Κλεοβούλου κ.α.).

Εδώ και περίπου δέκα χρόνια οι δρόμοι μας χώρισαν. Το γήπεδο ουσιαστικά εγκαταλειφθηκε. Δεν διαθέτει (πλαστικό) χλοοτάπητα, παραμένει με χώμα, με αποτέλεσμα να μην γίνονται επίσημοι αγώνες παρά μόνο αγώνες Ακαδημιών. Μάλιστα φέτος το καλοκαίρι σε ένδειξη διαμαρτυρίας το Δ.Σ. του Παπάγου αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που ανήκει και έτσι θα αγωνιστεί στην Β Κατηγορία. Μήπως έτσι ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος....

Την Κυριακή θα συναντηθούμε μετά απο αρκετά χρόνια. Θα μας φανεί παράξενο που αυτή την φορά θα φιλοξενήσουμε εμείς την ομάδα του Παπάγου. Θα φροντίσουμε η φιλοξενία να είναι άψογη.

Η ομάδα μας καλεί όλους τους φίλους μας σε αυτή συνάντηση- γιορτή του ποδοσφαίρου. Το Διοικητικό μας Συμβούλιο συμπαραστέκεται στην απόφαση του ΔΣ του Παπάγου και του φίλου προέδρου Γουσέτη και εύχεται να αποδώσουν οι προσπάθειες για την ανακατασκευή του γηπέδου του Παπάγου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram