[ad_1]

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ –ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 0-1

Δεν καταφέραμε ούτε την τρίτη αγωνιστική να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα αφού χάσαμε από την Νίκη Αλίμου 1-0.

Αυτή την φορά η ομάδα μας έκανε καλό παιχνίδι, πίεσε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες , αλλά από την μία η αστοχία μας από την άλλη η ατυχία στερηθήκαμε μία ευρεία νίκη . Ίσως αυτό το πάθος μας για την πρώτη νίκη δημιούργησε κάποια νευρικότητα και δεν τελειώσαμε με γκολ κάποια από τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο τρείς φορές δεν σημαδέψαμε σωστά σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κι ενώ πιέζαμε και το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου στο 42΄στην μοναδική επίθεση της Νίκης δεχθήκαμε το 0-1.

Στο β ημίχρονο παίζαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, είχαμε συντριπτική κατοχή μπάλας, κάναμε κι άλλες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα και είναι κρίμα που δεν πήραμε από αυτό το παιχνίδι ότι δικαιούμασταν. Η ήττα μας σίγουρα μας απογοήτευσε αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή και με την απόδοσή μας δείξαμε πως μπορούμε να ανακάμψουμε.

Έχουμε τον χρόνο να ανασυνταχθούμε, αφού ακολουθεί η διακοπή για την 28η Οκτωβρίου και μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τα Πατήσια στο Γαλάτσι.

Έπαιξαν οι

Νάκος
Σκόντζος (46 Σιάσος)
Παλαμάρας
Καρανίκας
Παυλόπουλος Αθ.
Μήλος Δ.
Ποριώτης Γ.( 75 Θεολόγος)
Σμυρνιωτάκης
Μανσούρ
Πολίτης Παν.
Μουρδουκούτας

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram