[ad_1]

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 0-2
Δεν τα κατάφερε η ομαδα μας και μετά απο ένα εντυπωσιακό σερί εξι αγώνων ηττήθηκε σήμερα απο την Νέα Σμυρνη εντος έδρας με 0-2.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν την άνοδο αφού ισοβαθμούσαν στην δεύτερη θέση (εμείς με ένα παιχνίδι λιγότερο).
Οι αντίπαλοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 35΄ άνοιξαν στο σκορ με σουτ έξω απο την περιοχή.
Η αντίδρασή μας ήταν άμεση και απειλήσαμε με σουτ του Βαγγέλης Μάρης που πέρασε ελάχιστα άουτ και σουτ του Panos Mourdou που πήγε στο δοκάρι.
Στο β ημίχρονο πιέσαμε αλλά σταθήκαμε άτυχοι όταν σουτ του Γιουσέφ Μανσούρ για δεύτερη φορά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.
Είναι γεγονός πως δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου απο την συνεχόμενη βροχή και όσο παίρναγε η ώρα οι παίκτες μας απογοητεύτηκαν απο την έκβαση του παιχνιδιού και προς το τέλος (87¨) σε αντεπίθεση του αντιπάλου δεχθήκαμε το 0-2.
Τώρα είμαστε τρίτοι αλλα έχουμε κάνει το ρεπό και έχουμε βγάλει ένα πολυ δύσκολο πρόγραμμα.
Το κυριότερο όμως είναι άλλο . Μετά το παιχνίδι οι παίκτες μας έδειξαν αποφασισμένοι να τα δώσουν ΟΛΑ για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς!!!
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!
ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!

Επαιξαν οι
Kota, Πολίτης (50΄ Ποριώτης), Παλαμάρας (82΄ Θεολόγος), Κούβαρης, Παυλόπουλος , Σμυρνιωτάκης, Μανσούρ, Καρανίκας, Μάρρης (70΄Κυρκασιάδης) , Σιάσος, Μουρδουκόυτας.

ΥΓ: Ο αγώνας έγινε και στην σκιά του χαμού του γιού του Μάκη Καλογεράτου (ιστορικού μέλους της ομάδας μας)σε ηλικία μόλις 48 ετών. Ολοι συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του....

ΥΓ: Την προσεχή εβδομάδα παρουσιάζεται για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ο Γιάννης Σμυρνιωτάκης -βασικότατο στέλεχος της ομάδας μας-. Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ και τον περιμένουμε απο την νέα χρονιά

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram