[ad_1]

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ- ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 4-1
Σημαντικό βήμα για την άνοδο έκανε η ομάδα μας μετά την νίκη στο τοπικό ντέρμπυ απέναντι στον Άτλα Κυψέλης με 4-1.
Αν και δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε την νεανική αντίπαλη ομάδα και στο 35¨ κάναμε το 1-0 με τον Γιουσέφ Μανσούρ με κοντινή προβολή.
Στο β ημίχρονο βελτιώσαμε την απόδοσή μας και στο 52΄ πάλι με τον Μανσουρ μετά από ωραία πάσα τακουνάκι του Thanasis Pavlopoulos.
Στο 64¨μείωσαν οι αντίπαλοι σε 2-1 και στο επόμενο λεπτό με ωραίο σούτ ο Βαγγέλης Μάρης έκανε το 3-1 μη αφήνοντας περιθώρια για ελπίδες στον Άτλα.
Στο 75΄ ο Panos Mourdou διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μετά από κούρσα (ως συνήθως) απο το κέντρο του γηπέδου και άψογο πλασέ στην γωνία του τέρματος.
Σε γενικές γραμμές οι παίκτες μας έκαναν ωραία εμφάνιση (ειδικά στο β ημίχρονο) και πλέον μπαίνουμε χωρίς απώλειες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Είμαστε ήδη δεύτεροι (μ 39 β.)με ένα παιχνίδι λιγότερο απο τον τρίτο Θεμιστοκλή (38β) και την τέταρτη Νέα Σμύρνη (37β)
Επαιξαν
Νάκος Ν., Πολίτης Ν., Παλαμάρας Αλ. (60 Καρανίκας Γ.), Κούβαρης Αλ., Παυλόπουλος Θ., Μάρρης Β., (85' Ηλιου Θ) ,Ποριώτης Γ., Κυρκασιαδης Χ., Μανσούρ Γ., Σιάσος Δ., Μουρδουκούτας Π. (85΄ Θεολόγος).
ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΙ!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ!!!

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram