[ad_1]

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ....

Μεγάλη κινητοποίηση έχει σημάνει στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας ενόψει του κρίσιμου Κυριακάτικου αγώνα στις 10:00 το πρωί με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στο γήπεδο της Αλεπότρυπας ( Κυψέλη).

Με νίκη η ομάδα μας επανέρχεται στην Β Κατηγορία απευθείας.

Με ισοπαλία πάμε σε μπαράζ με πλεονέκτημα έδρας όπου με ισοπαλία ή νίκη (στο μπαράζ) ανεβαίνουμε.

Ακόμα και με ήττα η ομάδα μας θα έχει και δεύτερη ευκαιρία σε μπαράζ μάλλον εκτός έδρας (ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα).

Η προετοιμασία της ομάδας γίνεται χωρίς προβλήματα και εκτός του τιμωρημένου Δ. Σιάσου όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή Παυλόπουλου Δ.

Σίγουρα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων της Αθήνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους να έλθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια των παικτών μας . Σε μία ετσι κι αλλιώς πετυχημένη χρονιά!!!

Θα παραβρεθούν όλοι σχεδον οι αθλητές των Ακαδημιών μαζί με τους περισσότερους γονείς τους και αναμένεται να δημιουργηθεί ζεστή ατμόσφαιρα όπως πάντα - μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram