[ad_1]

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 2-2

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η ομάδα μας απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Νίκης Αλίμου εκτός έδρας και απέσπασε ισοπαλία 2-2.
Παρότι ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, το αποτέλεσμα κατά γενική ομολογία μας αδικεί. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάναμε πολλές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ξεκινήσαμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, πιέσαμε τον αντίπαλο και κάναμε πολλές φάσεις για να ανοίξουμε το σκορ.
Στο 39΄ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Dimitris Siasos ο Βαγγέλης Μάρης έκανε το 0-1. Στο 45΄κόντρα στη ροή του αγώνα η Νίκη Αλίμου ισοφάρισε σε αντεπίθεση 1-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο β΄ ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά και για 15 λεπτά χάσαμε τον έλεγχο του ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποπέσουμε σε δύο πέναλτι (το δεύτερο αυστηρό). Και τα δύο τα έπιασε ο Nikos Xristina Nakou αλλά στο πρώτο στην επαναφορά έγινε το 2-1.
Οι παίκτες μας αφού ο Nikos Xristina Nakou κράτησε το 2-1 κυνήγησαν στα υπόλοιπα περίπου 30 λεπτά με πάθος το γκολ της ισοφάρισης. Αφού χάσαμε σωρεία ευκαιριών στο 89΄ο Δημήτρης Σιασος με υπέροχο γυριστό σουτ έκανε το 2-2 μέσα σε αποθέωση.
Απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου μας δείξαμε πως η θέση μας στην βαθμολογία είναι πλασματική.

Έπαιξαν οι

Νάκος Ν.
Μήλος Δ.
Πολίτης Παν.
Κούβαρης Αλ. (75΄Σμυρνιωτάκης Γ.)
Καρανίκας Γ.(80΄Θεολόγος Π.)
Παυλόπουλος Αθ. (65΄Παλαμάρας Αλ.)
Ποριώτης Γ.
Κυρκασιάδης Χ.
Μάρης Βαγγ. (80΄ Reme)
Σιάσος Δημ.
Μουρδουκούτας Παν.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΣΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.
ΥΓ: Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι παίκτες είναι πάντα κοντά στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας μας ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ και συμπαρίσταται στον αγώνα που δίνει. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram