[ad_1]

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Έτοιμη δείχνει η ομάδα μας για το μεγάλο ταξίδι του πρωταθλήματος που ξεκινά την Κυριακή στις 10:30 στο γήπεδο της Αλεπότρυπας με αντίπαλό την ομάδα του Άτταλου Ν.Φιλαδελφείας.

Σήμερα Τρίτη η προπόνηση έγινε παρουσία 26 παικτών δείγμα της θέλησης όλων να κάνουμε μία καλή πορεία ανάλογη της αξίας , αλλά και της ιστορίας της ομάδα μας.

Μοναδικοί απόντες απο την πρεμιέρα οι τραυματίες Νίκος Πολίτης και Βαγγέλης Μάρρης.

Η ομάδα είναι ίδια με πέρυσι αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες παρέμειναν. Φαίνεται πως η περυσινή αποτυχία την τελευταία αγωνιστική πιο πολύ μας πείσμωσε παρά μας απογοήτευσε.

Μεγάλη βοήθεια αναμένεται να έχουμε από τους ταλαντούχους παίκτες που ανέβηκαν απο τις Ακαδημίες μας.
Ήδη στην πρώτη ομάδα ενσωματώθηκαν οκτώ με δέκα παιδιά απο το εφηβικό αλλά και απο το παιδικό (!!!) τμήμα. Στα πρώτα φιλικά αλλά και στα παιχνίδια του Κυπέλλου έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν.

Πιστεύουμε πως αυτό το μείγμα έμπειρων και ικανών παικτών μαζί με το ταλέντο και την όρεξη των νεότερων θα βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Τη προσεχή Πέμπτη η Διοίκηση - Τεχνική ηγεσία και παίκτες θα βρεθούμε όλοι μαζί για την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια συνεστίαση, μετά την προπόνηση κατά τις 08:00 στο κατάστημα του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου μας Πέζου Μάνου στην BARALLAGI , Σόλωνος 10 στο Κολωνάκι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ!!!
ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram