[ad_1]

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΣΙΑΣΟ
Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Σιάσου στην ομάδα μας είναι γεγονός!!!
Μετά απο επίμονες προσπάθειες της Διοίκησης ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε και θα αγωνίζεται την νέα χρονία με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Δημήτρης ξεκίνησε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες της ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ και στην συνέχεια έπαιξε στην Αθηναιδα
(Γ Εθνική), και τον Φωστήρα Ταύρου (Δ Εθνική). Στη συνέχεια επέστρεψε στη ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ επί εποχής Κυριαζή και συντέλεσε στην μεγαλειώδη πορεία της ομάδας μας μέχρι την Δ Εθνική!!!.
Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στον Παλληνιακό (Α Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ) όπου αφήσε τις καλύτερες εντυπώσεις με την προσφορά του.
Τώρα επιστρέφει ξανά στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και σίγουρα με την παρουσία του η ομάδα θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Η Διοίκηση όμως δεν σταματά εδώ. Εχει ήδη συμφωνήσει και με άλλον ένα παλαιο φίλο-παίκτη πάλι απο τις Ακαδημίες μας που και αυτός έκανε σημαντική καριέρα σε ανώτερες κατηγορίες.Αναμένονται τα τυπικά για να ανακοινωθεί...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας μας.Συγκεκριμένα στις 5:00μμ στο γήπεδο της ΕΠΟ αφού πρώτα μοιραστεί αθλητικό υλικό και καλωρίσουμε τους αθλητές μας θα γίνει και η πρώτη προπόνηση υπο τις οδηγίες του Δημήτρη Παυλόπουλου που για τέταρτη χρονία συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.Καλούνται και οι παίκτες του εφηβικού να συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Την επόμενη εβδομάδα και αφού πάρουμε το πρόγαμμα απο τον Δήμο Αθηναίων θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης των Ακαδημιών μας

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram