[ad_1]

Απολογισμός δεύτερης και τρίτης ημέρας:
Το Σάββατο το πρωί αγωνιστήκαμε ενάντια στην Ακαδημία Ελπίδες Συκεών οπου και παρουσιάσαμε ξανά ανταγωνιστικό πρόσωπο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δίχως να σκοράρουμε και στα τελευταία λεπτά σε μια από τις ελάχιστες φορες που κατάφερε η αντίπαλη ομάδα να μας απειλήσει, δεχθήκαμε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση !!!
Το μεσημέρι τα παιδιά άφησαν πίσω τους το ανεπιτυχές αυτό αποτελεσμα και χαλάρωσαν με μερικες βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου !!!
Το απόγευμα είχαμε την δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, αυτή τη φορά απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, οι οποίοι το πρωί είχαν ρεπό με αποτελέσμα να είναι ξεκούραστοι !!! Παρόλο λοιπόν που στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δευτερο ημίχρονο τα παιδιά νικήθηκαν πρώτα από την κούραση και εν συνεχεια από τους αντιπάλους τους !!!
Την Κυριακή το πρωί είχαμε το τελευταίο παιχνίδι μας στο τουρνουά απέναντι στον Άρη Βουλας. Δυστυχώς παρόλο που ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για ενα θετικό αποτέλεσμα στο τουρνουά τα παιδιά «έμειναν στο ξενοδοχείο» με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν την χειρότερη τους εμφάνιση και να ηττηθούν !!! Έδειξαν όμως για άλλη μια φορά το ήθος που τους διακατέχει και δέχθηκαν συγχαρητήρια από τους διοργανωτες καθότι αναγνωρισαν την δίκαιη ήττα τους και μοίρασαν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητες του Άρη Βουλας !!!
Ακολούθησαν οι τελευταίες στιγμές χαλάρωσης στο τραπέζι του μπιλιάρδου και του πινγκ πονγκ του ξενοδοχείου !!!
Όλα τα παιδιά αναγνώρισαν ότι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Παρόλα αυτά πείσμωσαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!!!
Για το τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Boca sport. και τον Δημήτρη Μητρογιαννη για την άψογη συνεργασία, φιλοξενία και διοργάνωση αυτού του τριημέρου !!!




[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram