[ad_1]

ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 2-3

Συνεχίζοντας την ξεφρενη πορεία του Β Γύρου του πρωταθλήματος η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα και απο την δύσκολη εδρα του Αιγάλεω κερδίζοντας την τοπικη ομάδα με 3-2.
Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη -όλες σε ντέρμπυ- και πλέον είμαστε δεύτεροι με ενα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπυ με πολύ ένταση εντος και εκτός αγωνιστικού χώρου .
Στο 20΄ σε στημενη φάση βρέθηκε αντίπαλος μόνος του και με πλασέ απο κοντά έκανε το 1-0.
Η αντίδρασή μας ήταν άμεση. Στο 25 ο Μανσούρ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και ενώ τον πέρασε προ κενού τέρματος ανατράπηκε απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα κερδίζοντας πέναλτυ και κόκκινη κάρτα. Μία σωστή απόφαση του διαιτητή που προκάλεσε διαμαρτυρίες απο τους γηπεδούχους. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Μανσουρ αλλά το επιασε ο αντίπαλος γκολκήπερ.
Αυτό όμως πείσμωσε ακόμα περισσότερο τους παίκτες μας. Πιέσαμε ασφυκτικά τον αντίπαλο και στο 28΄ ο Panos Mourdou με πλασέ μετά απο σέντρα του Μανσουρ έκανε το 1-1.
Στο επόμενο σχεδόν λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν . Μετά απο κούρσα του Μουρδουκουτα και σέντρα ο Μανσούρ βγήκε πρώτος στην μπάλα και έκανε το 1-2 μέσα σε αποθέωση.
Στην ανάπαυλα υπήρξε ένταση αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση δεν ξέφυγε.
Στο β ημίχρονο η ομάδα μας για 30 λεπτα κυριάρχησε απόλυτα.
Είχαμε δοκάρι με τον Σιάσο σουτ έξω απο την περιοχή στο 48΄, πολλές ευκαιρίες στην συνέχεια, ώσπου στο 68 με φοβερό φάουλ του Σιάσου απο 40 μέτρα κάναμε το 1-3.
Στο 80΄πάλι σε στημένη φάση και σε αδράνεια των παικτών μας η γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με κεφαλιά και έδωσαν νεό ενδιαφέρον στο ματς.
Ευτυχώς διαχειριστήκαμε με ψυχραιμία τα τελευταία λεπτά και δεν απειληθήκαμε.

Ήταν μία πανάξια νικη της ομάδα μας μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Το ερχόμενο Σάββατο 15:00 στην Αλεπότρυπα παίζουμε πάλι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Νέα Σμυρνη που συγκατοικούμε στην δεύτερη θέση.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

ΥΓ: Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της ομάδας ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ για την προστασία που μας παρείχε στο μεταξύ μας αγώνα απο κάποιους θερμόαιμους ανεγκέφαλους φιλάθλους σεβόμενοι το ήθος και την ιστορία της ομάδα μας.

[ad_2]

Source

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram